Waarborgen

Bij “Toitures Constant” krijgt u de beste standaardwaarborgen van de markt.

Elke van onze leveranciers is geselecteerd op basis van zijn duurzaamheid, van de kwaliteit van zijn producten maar ook van zijn dienst na verkoop en de waarborg die hij biedt op zijn producten.

Een goede dakpan moet een minimale houdbaarheid waarborgen gelijk aan de levensduur van het gebouw. Als er een probleem optreedt met de dakpannen is dit meestal kort na de installatie ervan. Controleer steeds de waarborgvoorwaarden; indien men u nieuwe dakpannen levert naar aanleiding van een probleem en de plaatsing ervan werd niet in aanmerking genomen dan zijn de kosten te uwen laste.

Bij “Toitures Constant” wordt de weerstand tegen vorst 30 jaar gewaarborgd. Deze waarborg, in geval van problemen, zorgt ervoor dat de verzekering niet alleen de levering van nieuwe dakpannen ten laste neemt, maar eveneens de vervangingskosten. U kan op aanvraag een exemplaar van ons waarborgdocument verkrijgen.

Voor meer informatie, contacteer ons op + 32 (0) 2.241.10.00 of via e-mail. Zie onze verwezenlijkingen en contacteer ons voor een gratis bestek.